Roostevabast terasest paksupõhjaline (paks põhi on alates 3 mm) kõrge äärega pann, mis sobib suurepäraselt hautamiseks, küpsetamiseks, praadimiseks ning aurutamiseks. Roostevaba teras materjalina võimaldab valmistada parimaid hautatud toitusid, kuna teraspann võib anda toidule värvi või maitset, kui sissepõletatud kiht lahti liguneb. Paksupõhjaline kõrge äärega pann sobib eriti hästi paella valmistamiseks, kuna õhukese (1-2 mm) põhjaga pannil võib paella kiirelt põhja kõrbeda.
Roostevabast terasest panni on lihtne puhastada ja hooldada. Läheb väga kiirelt kuumaks. Lisaks, mitte vähe oluline- roostevabast terasest pann säilitab alati oma särava välimuse! Paksupõhjalise panni eeliseks õhukese põhjaga panni ees ongi asjaolu, et pann ei deformeeru toidu valmistamise käigus.
Panni lame põhi võimaldab hästi nii toidu valmistamist kui soojas hoidmist. Sobib ideaalselt väliköögis, lõkkel või gaasipõletil kasutamiseks. Kasuta vaid fantaasiat ja valmista pannil endale meelepärane roog!