Paellapann 960mm
Läbimõõt: 960mm Mahutavus: 50-80 portsjonit NB! Lisandub gaasikulu Gaas 11 kg – 22 € Gaas 5 kg – 14€ Gaasikulu täisvõimsusel 1,5kg/h, tavaoludes 0,5-1 kg/h Ballon on vaja tagastada! Paellapann võimaldab valmistada erinevaid roogasid nii küpsetamata kui eelküpsetatud toorainest. Pannile mahub 50-80 portsjonit sõltuvalt sellest millist rooga valmistada. Panni 5 cm kõrgune äär võimaldab toitu ka hautada ja aurutada (kaane all), mis on suur eelis võrreldes madala äärega panniga. Kasuta vaid oma fantaasiat ja valmista pannil meelepärane roog! Paellapanni puhastamine Panni ei ole soovitatav veega puhastada, vesi leotab lahti pannile sissepõlenud kaitsekihi ning võib tekitada roostet. Juhul, kui siiski on seda tehtud, tuleb korrata eelnevalt kirjeldatud esmase kasutuselevõtu toiminguid. Panni pinda puhastatakse jämeda soolaga- peale kasutamist ja toidujääkide eemaldamist raputa kuumale (töötava põletiga) pannile jämedat soola, vana rasv imendub soolakristallidesse. Panni ei tohi pesuvahenditega puhastada– see jätab toidule ebameeldiva maitse. Kui pannile on kogunenud paks ja ebaühtlane kiht mustust, saab seda eemaldada metallist või puust labidaga. Tuulekaitse puhastamine- tuulekaitse kõik detailid on valmistatud terasest, mis on galvaniseeritud (tsingitud) ning värvitud kuumuskindla pulbervärviga. Seadme kasutuse käigus koguneb välimisele küljepaneelile toidujääke- rasv jms. Puhastamiseks kasuta tavalisi rasvu lagundavaid nõudepesuvahendeid, loputa korralikult. Põleti puhastamine- Kergema mustuse saab põletilt eemaldada kuiva või õrnalt niiske lapiga. Kui põletil olevad pisikesed augud on ummistunud võib neid puhastada peenikese metalltraadiga.